Velkommen på Auning Kro

Siden det Herrens år 1875 har både tilrejsende og byens lokalbefolkning besøgt Auning Kro, for at blive ordentlig beværtet - for at hygge sig, få god mad, fejre en mærkedag eller finde et behageligt sted at overnatte. Sådan er det stadig!
Kroens restaurant og selskabslokaler er velbesøgte, ikke mindst på grund af vores køkken, som i spiseguider nævnes blandt landets bedste! Køkkenet der er helt nyetableret, har en kapacitet, der giver os mulighed for at tilberede mange couverter, uden at vi dermed slækker på kravene til den enkelte à la carte ret.
I et lokalsamfund er der er tradition for, at kroen er det naturlige samlingspunkt, når mærkedage skal markeres i omegnens virksomheder eller blandt nære venner og familie, hvis kroen da ellers sørger for at leve op til gæsternes forventninger - og så i øvrigt tilstræber at gøre det hele lidt bedre, end de forventer det! Det gør vi på Auning Kro!

Vort mål med Auning Kro

Vi havde i flere år drømt om at købe kro, og drømmen gik i opfyldelse ved overtagelse af Auning Kro pr. 1. november 2006. Vi har altid vidst, at vi gerne ville have et sted, hvor vi kunne servere rigtig god mad og hygge om vores gæster.
For at nå vore mål, blev Henrik udlært som tjener fra Pejsegården i Brædstrup og som kok fra
Munkebjerg Hotel. Efter en sommersæson som kok på Sønderho Kro på Fanø, blev han køkkenchef på Restaurant Thors Mølle i Århus, hvor han var i nogle år. Derefter var han souschef på Skanderborghus i nogle år og i det sidste år han været køkkenchef på restaurant Sidewalk ved åen i Århus.
Susanne er handelsuddannet og er rig på erfaring i at være i kontakt med mennesker og god for en kvik bemærkning.
Vi håber, at vort køkken bliver kendt for vore gode gastronomiske menuer og venlige betjening , og vi håber, at kroen vil vedblive med at være samlingsstedet for Aunings borgere, når der er behov for sammenkomst i enhver anledning.

Besøg os på Auning Kro og få en god oplevelse!

Venlig hilsen
Susanne og Henrik Jensen

Udskriv