Forårstilbud DT.

Diner transportable

Minimum 15 personer.        

Stjerneskud
m/ stegt & kogt fiskefilet,
rejer, asparges, kaviar & dressing                                          
***
Rejecocktail
m/ asparges, kaviar & dressing                                              
***
Helstegt Oksefilet (tillæg 20,00 kr.)
m/ braiseret fennikel, årstidens grøntsager, ristet kartofler & sauce bordelaise               
***
Kalvesteg stegt som vildt
m/ ½ æble, waldorfsalat, tyttebær, hvide/brunede kartofler & vildtflødesauce
***
Islagkage
m/ marcipan, nøddekrokant & chokolade sauce                          
***
Desserttallerken
m/ chokoladekage, is & frugt    
                             
2 Retter Kr. 185,00
3 Retter Kr. 225,00

Buffetforslag

Minimum 15 personer.

Til forretterne serveres der hjemmebagt brød & smør
 
Hjemmerøget mandellaks
m/ salater & citronfløde
***
Tunmousse
m/ rejer & asparges                                                        
***
Kalve carpaccio
m/ parmesan, syltet løg & pesto
***
Fransk krydderskinke & Helstegt oksefilet
m/ salat med 8 slags tilbehør, pastasalat, broccolisalat & flødekartofler
***
Islagkage
m/ marcipan, nøddekrokant & chokolade sauce      
                    
Pris pr. person kr. 230,00

Udskriv