Julefrokost


Julefrokost serveres i Restaurant

JuleBuffet minimum 10 personer.
Til alle retterne medfølger brød & smør.
Marineret Sild & kryddersild
m/ karrysalat
***
Rødspættefilet
m/ remoulade
***
Graved kullerfilet
m/ asparges-fennikel & farindressing
***
Æg & Rejer

m/ mayonnaise
***
Tarteletter
m/ hønsekød & asparges
***
Ribbensteg & frikadeller
m/ rødkål
***
Sprængt andebryst
m/ grønlangkål & brunede kartofler
***
Forskellige oste
m/ kiks & druer
***
Ris à la mande
m/ kirsebærsauce
Pris pr. person kr. 228,00

Decembermenu
Serveres fra 1 person og opefter.

Forret:
Graved kullerfilet med asparges-

fennikel crudité & farindressing
***
Hovedret
Sprængt andebryst med

tyttebær, grønt & rødvinssauce
***
Dyreryg med bagte
rodfrugter & mild sennepssauce
Tillæg 35,00 kr.
***
Dessert
Dessettallerken med

kage – is – frugt
***
Ris a la mande
m/ kirsebærsauce
2 Retter Kr.  268,00
3 Retter Kr.  298,00

Ugens Fisk
Ovnbagt vesterhavstorsk med nødder/koriander,
gratineret jomfruhummer & hvidvinssauce
Pris 210,00 Kr.