Julefrokost


Julefrokost serveres i Restaurant

JuleBuffet minimum 8 personer.
Til alle retterne medfølger brød & smør.
Marineret Sild & kryddersild
m/ karrysalat
***
Rødspættefilet
m/ remoulade
***
Varmrøget laks
m/ julesalat & dressing
***
Røget dyrekølle
m/ tyttebær & rodfrugter
***
Æg & Rejer

m/ mayonnaise
***
Ribbensteg & frikadeller
m/ rødkål
***
Sprængt andebryst
m/ grønlangkål & brunede kartofler
***
Forskellige oste
m/ kiks & druer
***
Ris à la mande
m/ kirsebærsauce
Pris pr. person kr. 278,00

Decembermenu

 

Forret:
Varmrøget laks med dildcreme,
sprøde salater & malt chips

***
Hovedret
Sprængt andebryst
med
 pigeonæble & rødvinssauce
***
Dyreryg med bagte
rodfrugter & mild sennepssauce
Tillæg 38,00 kr.
***
Dessert
Dessettallerken med

kage – is – frugt
***
Ris a la mande
m/ kirsebærsauce
2 Retter Kr.  278,00
3 Retter Kr.  328,00

Ugens Fisk
Ovnbagt vesterhavstorsk med nødder/koriander,
gratineret jomfruhummer & hvidvinssauce
Pris 228,00 Kr.