Overnatning


Overnatning på Djursland hos Auning Kro

I naturskønne omgivelser midt på næsetippen af Danmark ligger kroen blandt et charmerende landsbymiljø. Her byder vi alle velkommen i vores moderne værelser og hyggelige restaurant.

Vores 10 værelser er i moderne stil og alle har trådløst internet. Kroen har gennemgået en større renovering, idet vi har et mål om at tilbyde vores gæster så gode forhold som mulig. Derfor har vi også gjort meget ud af at uddanne os for at gøre det hele lidt bedre.

Køkkenet er dansk/fransk inspireret og leverer retter på et højt gastronomisk niveau. Vi slækker ikke på kravene! Her er noget for enhver smag.

Kroophold i naturskønne omgivelser

Forkæl dig selv med et hyggeligt ophold hos Auning Kro. Vi bistår med et højt serviceniveau og kvalitet på vores værelser og faciliteter. Er du til golf, tilbyder vi også muligheden for et dejligt golfophold med god mad, hygge og sund motion.

På Auning Kro betragter vi det ikke kun som hygge, at tage på kroophold. Det er en oplevelse og du får mulighed for, at se en bid af Danmarks skønne natur og områder. Vi blander den autentiske historie med moderne komfort, vores priser er konkurrencedygtige og vi ligger op til at du kan nyde din tid i ro og mag.

Ledige værelser til fornuftige priser

Book et ophold hos os, vi har ledige værelser. Oplev Østyllands frodige landskaber og store skove og kyster med fine strande samt travle og spændende byer.

Her er nok at tage sig for, hvis du er nysgerrig på dansk historie, vandreture i mols bjerge eller shopping i hyggelige byer. Området er også kendt for sine mange Attraktioner og golfbaner, eksempelvis Djurs Sommerland, Gammel Estrup Herregårdsmusset, Lübker Golf Resort, Fregatten Jylland, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Safari, Munkholm ZOO, Auning Kart Park, Kattegatcentret Grenå.

Tag et kig på vores hjemmeside, her finder du priser på vores forskellige værelser samt meget mere.


Kontakt os for info

Her på Kroen gør vi meget ud af, at du som gæst skal føle dig velkommen. Det gælder også den service der ligger uden for vores kro. Derfor bestræber vi os på, at vende tilbage hurtigst muligt hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere information.

Du er meget velkommen til at kontakte os via telefon 86 48 34 53 eller ved benyttelse af vores e-mail post@auningkro.dk Vi ser frem til at høre fra dig. Rigtig god fornøjelse med hjemmesiden.