Selskaber


LIVETS STORE FEST

At holde fest er en stor begivenhed. For at Deres fest bliver netop den oplevelse, De gerne vil give Deres familie og venner, kræver det en god snak om, hvad Deres fest skal indeholde og hvordan den skal afholdes. Auning Kros selskabsfaciliteter spænder vidt fra den lille intime sammenkomst til den helt store fest. Vælger du at holde din fest på Auning Kro, vil vi gøre alt for, at du og dine gæster får en dejlig fest

Vi har lokaler som rummer op til  100 personer ved runde borde, eller 120 personer ved standard bordopstilling, vi har stor erfaring med at omsætte ideer til et perfekt og personligt arrangement. I sammensætter selv menuen med servering eller buffet. Vores køkkenchef vil altid være jer behjælpelig. Få en uforglemmelig oplevelse i vore smukke lokaler med atmosfære, charme og nostalgi.

Vi pynter bordene flot op med friske blomsterdekorationer. Om dugene og stofservietterne skal være hvide eller af en anden farve bestemmer de selv, ligesom de selv kan vælge farverne på blomsterne. Skal der være musik til festen, er vi gerne behjælpelige med det.

Vi tilbyder overnatning til deres gæster , vi råder over 10 dejlige nyrenoveret værelser.

Håber, at vor festmenukort vil give Dem inspiration til Deres kommende fest og at De derpå vil besøge os til en uforpligtende festsnak og rundvisning.