Hovedretter

Hovedretter

Gl. Estrup Gryde med mørbradbøffer, cocktailpølser, bacon, champignon & pommes frites eller ris
kr. 115,00

815. Svinekam m/ ½ æble, rødkål, brunede/hvide kartofler & skysauce
kr. 120,00

816. Kogt hamburgerryg m/  friske grøntsager, hvide kartofler & flødesauce
kr. 120,00

817. Orangemarineret kalkunbryst m/ friske grøntsager, ristede kartofler & orangesauce
kr. 120,00

818. Gammeldags oksesteg m/ glaserede løg, grøntsager, hvide kartofler & skysauce
kr. 130,00

819. Rosa stegt andebryst m/ svampesaute, grøntsager, kartofler & sauce bigarade
kr. 140,00

820. Krydderskinke m/ champignon, grøntsager, ristede kartofler & persillesky
kr. 130,00

821. Rosa stegt kalvetyksteg m/ kompot, grøntsager, ristet kartofler & skysauce
kr. 130,00

822. Kalvesteg stegt som vildt m/ ½ æble, waldorfsalat, hvide/brunede kartofler & vildtflødesauce
kr. 130,00

823. Oksefilet m/ grill tomat, grøntsager, kartofler & sauce bordelaise
kr. 140,00

824. Kalvekam m/ svampe, grøntsager, kartofler & estragonflødesauce
kr. 130,00

825. Sennepsmarineret kalvesteg m/ grøntsager, ristede kartofler & mild sennepssauce
kr. 140,00

826. Goumet kalvefilet m/ svampe, grøntsager, ristede kartofler & svampesauce
kr. 140,00

827. Helstegt oksemørbrad m/  svampe, grøntsager, ristede kartofler & rødvinssauce
kr. 190,00

828. Dyreryg waldorfsalat, brunede/hvide kartofler & vildtflødesauce
kr. 190,00