Nyheder og tilbud

Ugemenu 21
Kroens menu sammensættes ugentlig
Menuen ændres tirsdag

Fiskesuppe med
Havkat – blåmusling – safran
***
Unghanebryst med sprød seranoskinke,
grøntsager & rødvinssauce
***
Frageliteroulade med marineret
brombær & sorbet

2 Retter fra 240,00 kr.
3 Retter fra 260,00 kr.


Ugens Fisk

Vesterhavstorsk med nødder-koriander,
gratineret jomfruhummer & hummersauce
 

Pris 190,00 Kr.

 

Sidste søndag i måneden
(gælder ikke juli & december)

HELSTEGT OKSEHØJREB
Med salat, pastasalat, bagt kartoffel & barbecuesauce
***
Islagkage m/ chokoladesauce
***
Pr. kuvert kr. 148,00
Børn under 12 år 1/2 pris!


Forårstilbud 2019
Diner transportable


Buffetforslag

Minimum 15 personer.
Til forretterne serveres der hjemmebagt brød & smør
Pris pr. person kr. 232,00

 

Hjemmerøget mandellaks
m/ salater & citronfløde
***
Tunmousse
m/ rejer & asparges
***
Kalve carpaccio
m/ parmesan, syltet løg & pesto
***
Fransk krydderskinke & Helstegt oksefilet
m/ salat med 8 slags tilbehør, pastasalat, broccolisalat & flødekartofler
***
Islagkage
m/ marcipan, nøddekrokant & chokolade sauce


Diner transportable

Minimum 15 personer.
2 Retter Kr. 188,00
3 Retter Kr. 228,00

Stjerneskud
m/ stegt & kogt fiskefilet,
rejer, asparges, kaviar & dressing
***
Rejecocktail
m/ asparges, kaviar & dressing
***
Helstegt Oksefilet (tillæg 20,00 kr.)
m/ braiseret fennikel, årstidens grøntsager, ristet kartofler & sauce bordelaise
***
Kalvesteg stegt som vildt
m/ ½ æble, waldorfsalat, tyttebær, hvide/brunede kartofler & vildtflødesauce
***
Islagkage
m/ marcipan, nøddekrokant & chokolade sauce
***
Desserttallerken
m/ chokoladekage, is & frugt