Nyheder og tilbud

Ugemenu 46
Kroens menu
sammensættes ugentlig
Menuen ændres tirsdag

Røget vildand med
tyttebær, parmesan chips & pesto
***
Dansk kalvefilet med
svampe, selleripure & skysauce
***
Dyreryg med syltet tyttebær,
bagte beder & timiansky
(tillæg kr. 30,00)
***
Lune brombær i sprød kurv
med rørt is
***

2 Retter fra 242,00 kr.
3 Retter fra 262,00 kr.

Ugens Fisk

Ovnbagt vesterhavstorsk med nødder/koriander,
gratineret hummerhaler & hummersauce

Pris 192,00 Kr.

 


Juleplatte – Diner Transportable
Kan tilbydes til selskaber under 10 personer
Kan bestilles fra 1. november – 23 december

Juleplatte
Til alle retterne medfølger brød & smør.

Marineret Sild
m/ karrysalat
***
Rødspættefilet
m/ remoulade
***
Kold Ribbensteg
m/ rødkål & surt
***
Æg & Rejer
m/ mayonnaise
***
Sprængt andebryst
m/ peberrodscreme & brunede kartofler
***
Forskellige oste
m/ kiks & druer
***
Ris à la mande
m/ kirsebærsauce

Pris pr. person kr. 142,00

Sidste søndag i måneden
Kl. 18.00 – 20.00
(gælder ikke juli & december)

HELSTEGT OKSEHØJREB
Med salat, pastasalat, bagt kartoffel & barbecuesauce
***
Islagkage m/ chokoladesauce
***
Pr. kuvert kr. 148,00
Børn under 12 år 1/2 pris!