Nyheder og tilbud

Ugemenu
Kroens menu sammensættes ugentlig
Menuen ændres tirsdag

Klassisk fransk løgsuppe med oste crouton
***
Rosastegt andebryst med pigeon æble, grillede grønt & rødvinssauce
***
Bagt æbletærte med crumble, vanilleiscreme & æblekompot
***
2 Retter kr. 240,00
3 Retter kr. 260,00

Ugens fisk
Ovnbagt vesterhavstorsk med gratineret jomfruhummer & hummersauce
Kr.190,00

Sidste søndag i måneden
(gælder ikke juli & december)

HELSTEGT OKSEHØJREB
Med salat, pastasalat, bagt kartoffel & barbecuesauce
***
Islagkage m/ chokoladesauce
***
Pr. kuvert kr. 148,00
Børn under 12 år 1/2 pris!

Forårstilbud 2019
Diner transportable
Minimum 15 personer.        

Stjerneskud
m/ stegt & kogt fiskefilet,
rejer, asparges, kaviar & dressing
***
Rejecocktail
m/ asparges, kaviar & dressing
***
Helstegt Oksefilet (tillæg 20,00 kr.)
m/ braiseret fennikel, årstidens grøntsager, ristet kartofler &
sauce bordelaise
***
Kalvesteg stegt som vildt
m/ ½ æble, waldorfsalat, tyttebær, hvide/brunede kartofler & vildtflødesauce
***
Islagkage
m/ marcipan, nøddekrokant & chokolade sauce
***
Desserttallerken
m/ chokoladekage, is & frugt

2 Retter Kr. 188,00
3 Retter Kr. 228,00

Forårstilbud 2019
Diner transportable
Minimum 15 personer.

Til forretterne serveres der hjemmebagt brød & smør

Hjemmerøget mandellaks
m/ salater & citronfløde
***
Tunmousse
m/ rejer & asparges
***
Kalve carpaccio
m/ parmesan, syltet løg & pesto
***
Fransk krydderskinke & Helstegt oksefilet
m/ salat med 8 slags tilbehør, pastasalat, broccolisalat & flødekartofler
***
Islagkage
m/ marcipan, nøddekrokant & chokolade sauce

Pris pr. person kr. 232,00

Januar Tilbud
Serveres i Restauranten, Husk bordbestilling.
(gælder ikke andre rabataftaler)

Mandag
Biksemad
med bearnaisesauce, spejlæg, brød & smør
Kr. 90,00

Tirsdag
Stegt flæsk
med persillesauce, hvide kartofler & rødbeder
Kr. 130,-

Onsdag
Wienerschnitzel
med ærter, skysauce & pommes saute
kr. 140,-