Nyheder og tilbud


Julefrokost – Diner Transportable
Minimum 8 personer.
Kan bestilles fra
1. november – 23 december.

JuleBuffet I

Til alle retterne medfølger brød & smør.
Marineret Sild & kryddersild
m/ karrysalat
***
Rødspættefilet
m/ remoulade
***
Æg & Rejer
m/ mayonnaise
***
Leverpostej
m/ champignon & bacon
***
Ribbensteg
m/ rødkål
***
Juleskinke
m/ grønlangkål & brunede kartofler
***
Ris à la mande
m/ kirsebærsauce
Pris pr. person kr. 160,00
Forskellige oste
m/ kiks & druer

Tillæg pr. person Kr. 15.00
***
JuleBuffet II

Til alle retterne medfølger brød & smør.
Marineret sild & kryddersild
m/ karrysalat
***
Varmrøget laks
m/ julesalat
***
Rødspættefilet
m/ remoulade
***
Røget dyrekølle
m/ tyttebær & rodfrugter
***
Æg & Rejer
m/ mayonnaise
***
Ribbensteg & frikadeller
m/ rødkål
***
Sprængt andebryst
m/ grønlangkål & brunede kartofler
***
Forskellige oste
m/ kiks & druer
***
Ris à la mande
m/ kirsebærsauce
Pris pr. person kr. 215,00


Kroens ugemenu ændres tirsdag

2 Retter     kr. 248,00
3 Retter     kr. 268,00

Ugens fisk kr. 198,00

Ugemenu 42
Håndpillede rejer i sprød kurv,
grønne asparges, sprød salat & dressing
***
Kalve Ribeye med
bagte rodfrugter & rødvinssauce
***
Frageliteroulade med chokolade,
nougat creme & frugtsorbet
***
2 Retter 248,00 kr.
3 Retter 268,00 kr.
Ugens Fisk
Meunierestegt kullerfilet med
gratineret jomfruhummer & hvidvinssauce
Pris 198,00 Kr.


Juleplatte – Diner Transportable
Tilbydes til selskaber under 8 personer
Kan bestilles fra 1. november – 23 december

Juleplatte


Til alle retterne medfølger brød & smør.
Marineret Sild
m/ karrysalat
***
Rødspættefilet
m/ remoulade
***
Kold Ribbensteg
m/ rødkål & surt
***
Æg & Rejer
m/ mayonnaise
***
Sprængt andebryst
m/ peberrodscreme & brunede kartofler
***
Forskellige oste
m/ kiks & druer
***
Ris à la mande
m/ kirsebærsauce
Pris pr. person kr. 146,00